Igračke: sovica in žabec

Sovica Huhu in žabec Titi sta prva v vrsti prijaznih in mehkih igračk, ki jih Fina dama snuje za dojenčke, malčke in otroke. Nastopata lahko v domači lutkovni predstavi, sta odlična družba pri igri, mini blazinica ali ninica za miren sen.

Več o igračkah

Žirafa za merjenje višine

Žirafa s ptički skrbno meri malčkovo višino, napredek pa lahko beleži vse od rojstva naprej. V veselje bo vsem malim junakinjam in junakom, navdušila pa bo tudi vse fine dame, ki so tudi mame, saj bodo lahko za svojega otročka izdelale nekaj res ljubkega.

Več o žirafi

Brisače za male škrate

Brisača s kapuco za dojenčka ali malčka je nepogrešljiv pripomoček, ki imenitno dopolni veselo zabavo v kopalnici. Mehak in vpojen frotir kožo nežno objame in obriše, kapuca osuši radovedno glavico, živalica pa poskrbi za igrivost in spodbujanje domišljije.

Več o brisači

Rokavičke za umivanje

Rokavička ali vrečka za umivanje, ki na roki oživi in se v trenutku spremeni v simpatično lutko, z razigranostjo in smehom popestri kopanje in čas, ko je treba poskrbeti za dojenčkovo ali malčkovo osebno higieno.

Več o rokavičkah

Brisače in rokavičke

Set sestavljajo brisača s kapuco in tri rokavičke ali vrečke za umivanje, ki večerni ritual kopanja spremenijo v super zabavno dogodivščino, dojenčki in malčki pa v druženju z živalicami nadvse uživajo.

Več o brisači in rokavičkah